- Gratis verzonden vanaf € 60
- Elke dag vers
- Vandaag besteld, morgen in huis
- Service waar je blij van wordt
Mooi weer, BBQ aan!
Kwalitatief alleen het beste, met aandacht geselecteerd en met service geleverd.
Buiten genieten van al het lekkere vlees dat op de BBQ kan. Met het lekkerste vlees assortiment, de mooiste wijnen en scherpe prijzen worden het zonnige dagen om nooit te vergeten.
BBQ specials
Mooi weer, we kunnen naar buiten!
Premium Selection voor de echte grillmaster
Kies voor kwaliteits rundsvlees van Black Angus, Simmentaler, Tierno en Roodbont. En neem de tijd voor het garen van deze stukken rundvlees op de BBQ. Je geduld zal worden beloond met heerlijk gegrild en sappig vlees.
Tip: Schroei het vlees om en om dicht en prik niet in het vlees, zo blijft het lekker sappig.
Premium Selection vlees
Prachtige grote luxe stukken vlees, impress your friends!
-
T-bone steak
€ 20,26€ 20,26
BBQ-Toppers
De klassiekers, ieders favoriet…
-
Buikspek zonder zwoerd
€ 9,86
-
Varkenshaas sate spies
€ 1,26
-
Bavette
€ 13,07
-
Shaslick
€ 1,64€ 1,64
-
Procureurlap gemarineerd
€ 2,07
-
Kipsaté spies
€ 0,92
-
Speklap gemarineerd
€ 1,05
-
Varkensnek zonder been
€ 6,38
-
Hamburger
€ 4,75€ 4,75
-
ACTIE
Spareribs
€ 4,36
Pakketten
Alvast voor je samengesteld.
-
BBQ pakket Budget
€ 4,25€ 4,25
-
BBQ pakket Populair
€ 5,50€ 5,50
Worsten
Sappig, rijk van smaak en alleen van het beste vlees.
-
Runderbraadworst
€ 4,80€ 4,80
-
Saucijs
€ 4,40€ 4,40
Spek & speklappen
Buikspek of speklap, zorgvuldig geselecteerd.
-
Buikspek zonder zwoerd
€ 9,86
-
Speklap
€ 0,99
-
Speklap met zwoerd
€ 0,99
BBQ & wijn
De lekkerste wijnen voor bij de BBQ, geselecteerd door de experts van Henri Bloem
BBQ recepten
Even geen inspiratie?
Pulled Pork
Overheerlijke Pulled Pork van de bbq. Heerlijk op een broodje bij de lunch, of bij het avond eten met wat patat en salade.
Bekijk recept

Côte de boeuf met zwarte knoflookboter, shiitakes en gegrilde haricots verts met spek
Waanzinnige Côte de Boeuf met zwarte knoflookboter van de BBQ geserveerd met gegrilde haricots-verts met ontbijtspek en als sidedish shiitakes.
Bekijk recept
