fbpx Skip to content

HORECA KWALITEIT VLEES
NU ÓÓK BESCHIKBAAR VOOR THUIS!

Voordouw Vlees en Vleeswaren weet door haar jarenlange ervaring waar een goed stuk vlees aan moet voldoen. Dit bewijzen wij dagelijks door bij o.a. vele horeca gelegenheden onze producten af te leveren. Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit de consument is Meat-Vlees opgericht. Waardoor horeca kwaliteit vlees nu ook beschikbaar is voor thuis. Geniet thuis ten volle van een overheerlijk stuk Iers Aberdeen Angus, Special select graan gevoerd vaars of probeer eens een mals stukje van eigen bodem van het Rijn-Graslander rund.

Een rijke historie

1942

1956
Al sinds 1942 is de familie Voordouw werkzaam in het vlees. In 1942 startte Jan Voordouw als knecht bij Slagerij Verhoog aan de Doezastraat in Leiden.
1956

1979
Toen Verhoog in 1956 besloot te stoppen met de zaak was Jan de aangewezen opvolger voor de slagerij. Modelslagerij Voordouw opende in 1956 haar deuren. In 1972 heeft André Voordouw, de zoon van Jan, de liefde voor het slagersvak ontdekt en is als tweede generatie Voordouw het bedrijf in gekomen.
1979

2010
Na het voltooien van de Slagersvakschool startte André in 1979 zijn eigen slagerij in Leiden zuid-west. Medio negentiger jaren werd begonnen met het leveren van geportioneerd vlees, vleeswaren en kaas aan enkele restaurants en een grote zorginstelling. Hierbij stond kwaliteit, service en dagverse levering voorop. Deze formule bleek een groot succes te zijn, want al snel breidden de klantenkring zich uit.
2010

heden
Deze groei ging zo snel dat de slagerij in Leiden zuid-west al snel te klein werd. Eind 2010 verhuisde Voordouw Vlees en Vleeswaren daarom naar haar huidige locatie aan de Kenauweg in Leiden. In 2011 vestigde inmiddels de derde generatie Voordouw zich in het bedrijf. Dankzij de inspanningen van het gehele team worden de producten van Voordouw inmiddels dagelijks door duizenden mensen door heel Nederland gegeten. Waarbij nog steeds kwaliteit, service en dagverse levering voorop staat.
2020

heden
Nu ruim 75 jaar later is Voordouw Vlees en Vleeswaren klaar voor haar volgende stap. Door de oprichting van Meat-Vlees worden de kwalitatief hoogwaardige producten direct beschikbaar voor de consument en kan de consument thuis genieten van een overheerlijk stukje kwaliteitsvlees.