Skip to content

Spaar met iedere bestelling voor korting

Vlees met een verhaal

Het spaarpunten programma van Meat-Vlees maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke bestelling die u plaatst ontvangt u spaarpunten.

Wanneer u een account bij ons aanmaakt geeft u dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om u als vaste klant te bedanken.

Hoe kunt u punten sparen?

U ontvangt op de volgende manier punten:

  • – Maak een account aan (verdien 100 punten)
  • – Plaats uw eerste bestelling (verdien 500 punten)
  • – Plaats een bestelling (verdien 2 punten voor iedere uitgegeven euro)
  • – Plaats een product beoordeling na uw bestelling (verdien 50 punten)
  • – Schrijf een beoordeling op Kiyoh (verdien 250 punten)

Richtlijnen voor het schrijven van productreviews

Voordat beoordelingen in de webshop verschijnen wordt iedere beoordeling handmatig gecontroleerd. Daarbij letten wij op een aantal zaken om ervoor te zorgen dat uw beoordeling zo nuttig mogelijk is voor andere klanten.

  • Indien u een product nog niet heeft gekocht, of nog niet heeft gebruikt beoordeel deze dan nog niet. Een beoordeling zonder inhoudelijke informatie over uw ervaring met het product draagt niet bij aan de keuze van een ander om het product wel of niet te kopen. Schrijf daarom alleen een review als u het product heeft gekocht en gebruikt en daadwerkelijk iets van het product kunt vinden.
  • Beoordelingen dienen uniek te zijn en mogen niet gekopieerd zijn van een reeds bestaande beoordeling. Twee keer dezelfde beoordeling, daar heeft niemand wat aan. Wees daarom creatief en schrijf een unieke beoordeling waar een ander daadwerkelijk iets aan heeft. Ook als u meerdere producten in één keer beoordeelt dient ieder product een unieke beoordeling te krijgen.
  • Schrijf een beoordeling van minimaal 60 tekens. Een goede of slechte beoordeling vraagt om een toelichting. Waarom bent u wel of niet tevreden over het product? Gebruik niet overmatig veel leestekens of dubbele letters om aan de 60 tekens te komen, want daar worden andere klanten niet veel wijzer van.
  • Gebruik fatsoenlijke en grammaticaal correcte taal (Nederlands- of Engelstalig). Een beoordeling vol grammatica- en spellingsfouten is onleesbaar en kan voor verwarring zorgen. Ook kan het voor komen dat u niet tevreden bent over een product, maak dit kenbaar met een fatsoenlijke beoordeling. Scheldwoorden of ander kwetsend taalgebruik zijn daarbij niet nodig.
  • Benoem geen andere (web)winkels in uw beoordeling. De beoordelingen zijn bedoeld om de producten van Meat-Vlees te beoordelen. Het noemen van een andere webwinkel in uw beoordeling draagt niet bij aan het beoordelen van de producten.

Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die u uitgeeft in onze webshop. Voor iedere € 1,- die u uitgeeft ontvangt u 2 punten (€ 0,02).

100 punten = € 1,- korting

Spaarpunten inwisselen

U kunt spaarpunten bij uw volgende bestelling meteen al inwisselen. U kunt de optie ‘gebruik mijn spaarpunten’ selecteren in uw winkelwagentje of bij het afrekenen. Hier staat ook uw huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. U kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor geld. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

U kunt al beginnen met inwisselen vanaf 1 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van € 0,01. Het maximale aantal spaarpunten wat u kunt verzamelen is 25.000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €250,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat u punten heeft ingewisseld.

Uw saldo bekijken

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten zullen na 365 dagen hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen.

Notificaties

U kunt zich in uw account registreren voor het ontvangen van berichten iedere keer wanneer uw puntensaldo verandert. U ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. De meldingen betreffende uw saldo kunt u in uw account onder het menu spaarpunten in- of uitschakelen.