Skip to content

Voor 23:59 uur besteld, morgenavond thuisbezorgd!

Uw pakket wordt met de dienst van Redjepakketje morgenavond tussen 17:00 – 22:30 bezorgd.

RedjePakketje

Bij Meat-Vlees hebben we gekozen voor de bezorgdienst van RedjePakketje.

De bestellingen geplaatst voor 23:59 uur worden de volgende middag rond 12:30 uur bij ons opgehaald en diezelfde avond nog bij u thuis afgeleverd tussen 17:00 – 22:30 uur. Op deze manier hebben wij genoeg tijd om uw verse producten ‘s ochtendsvroeg te bereiden. En de verse producten zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren.

Tarieven
Order Kosten
RedjePakketje onder € 35 12,95
€ 35 – € 60 5,95
boven € 60 gratis

Verzendschema

Order geplaatst Verwachte afleverdag
Maandag voor 23:59 uur De volgende avond tussen 17:00 – 22:30 in huis (dinsdag)
Dinsdag voor 23:59 uur De volgende avond tussen 17:00 – 22:30 in huis (woensdag)
Woensdag voor 23:59 uur De volgende avond tussen 17:00 – 22:30 in huis (donderdag)
Donderdag voor 23:59 uur De volgende avond tussen 17:00 – 22:30 in huis (vrijdag)
Vrijdag Maandagavond tussen 17:00 – 22:30 in huis
Zaterdag Maandagavond tussen 17:00 – 22:30 in huis
Zondag voor 23:59 uur Maandagavond tussen 17:00 – 22:30 in huis

Het plannen van uw levering
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een uitgestelde afleverdag. Vult u bij het plaatsen van uw bestelling de gewenste datum in en wij zorgen voor de rest. Wij adviseren om uw producten een dag voor u het wenst te gebruiken in huis te hebben.

Verpakkingsinformatie

Bij Meat-Vlees hebben wij ervoor gekozen om uw bestelling te versturen in een milieuvriendelijke verpakking. Zo versturen wij niet in milieubelastende en onhandige EPS-boxen, maar in recyclebare kartonnen dozen met een isolatievulling eveneens van papier. Uw vlees wordt vacuüm verpakt in mono-plastic zakken, en zijn ook volledig recyclebaar.

De temperatuur van uw vlees blijft tot wel 36 uur gewaarborgd (ook in de zomer). Uw order wordt doorgaans binnen 6 tot 10 uur nadat het bij ons is opgehaald bij u afgeleverd, ruim voldoende om de kwaliteit van uw vlees te waarborgen.

Wat doe ik met het verpakkingsmateriaal?

  1. Kies voor hergebruiken of recyclen
  2. Haal de isolatie uit de doos en vouw deze klein op
  3. Maak de omdoos klein
  4. Knip (na ontdooien) de koelelementen open en spoel het 100% biologisch afbreekbare materiaal door de gootsteen.
  5. Lever de zakjes en de klein gemaakte doos samen in bij het oud-papier.