Skip to content

Wijn

Kwalitatief alleen het beste, met aandacht geselecteerd en met service geleverd.

Bij kwaliteitsvlees hoort kwaliteitswijn. Als u een goed passende wijn bij uw gerecht kiest, kan wijn de smaken van het gerecht versterken. Kiest u niet de juiste wijn, dan kunnen smaken wegvallen en haalt u niet het maximale uit het gerecht. Zonde, om dit te voorkomen, geven wij in nauwe samenwerking met Wijnkoperij Henri Bloem Leiden een aantal wijntips bij verschillende soorten vlees.

WijnSpijs

Welke wijn drink ik bij:

Wijnkoperij Henri Bloem is partner van Meat-Vlees

Wijnkoperij Henri Bloem heeft meer dan 1000 verschillende wijnen, rechtstreeks afkomstig van de wijnboer. Doordat ze de wijnboeren regelmatig bezoeken, blijven ze uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de domeinen en de productie van onze wijnen. Alles straalt uit dat ze een grote passie hebben voor wijn en grote kennis van zaken. Met hun 19 wijnwinkels zit er altijd wel eentje bij u in de buurt.

U kunt natuurlijk naar één van hun winkels, maar wij zijn een speciale samenwerking aangegaan om u een mooie lijst te bieden met de perfect bij ons vlees passende wijnen. Hiervoor hebben er uitgebreide proefsessies plaatsgevonden waar wij, samen met de wijnspecialisten van Henri Bloem, de combinaties van onze vleessoorten met verschillende bereidingswijzen en hun wijnen hebben geproefd en beoordeeld.

logo henri

Bekijk onze wijnselectie.

Samengesteld met de wijnspecialisten van Henri Bloem